Mitmed inimesed on minu käest küsinud, millega minu ema ja isa Keenias tegelevad. Kui aus olla, siis ega minagi kõike tea, millega nad tegelevad. Tundub, et nad on rõõmsad ning tegevust jätkub neile küllaga. Niipalju ma tean, et eile hommikul olid nad tordiga minu korteri ukse taga. Küünal pandi põlema ning laulujorugi lasti valla. Nad ei teinud lihtsal pulli, vaid avaldasid armastust oma esmasündinud pojale. Häbenesin siirast olukorda, kuid hoolimata sellest – ilus oli.

Vahel sõidavad motikaga
Vahel loovad kunsti
Vahel on lihtsalt rõõmsad
Küsisin Mukunga käest, et miks mina muretsen rohkem kui tema? Mukunga vastas lühidalt ja lihtsalt: “Maybe the level of knowledge you have is higher than the level of wisdom you have.“ (Võibolla sinu teadmiste tase on suurem, kui tarkuse tase). Jah, võibolla on tal õigus. Igal juhul ilus ja sügav mõte.